You Should Know Yangın Çıkış Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoğu kez 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı tavsiye ederiz. 

Bu yüzden size tavsiyemiz sahaında spesiyalist ve başarılı kapı üreticileri ile çhileışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların zaruri testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yaman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Müstacel çıkış kapısı ismi ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi yapıda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine uygun olarak belirlenen bölgelere ve adetlara gereğince yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dönem erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir yer da, nitelikli bir yangın kapkaloriın elan mualla bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede daha soylu erki olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın esnasında elan uzun müddet dayanır ve elan azca onarım gerektirir.

Inatçı takdirde aksiyonlevini yerine getirememekle beraberinde yangına karşı savunmasız bir kucak oluşturur. Evet yangın kapısı seçerken nelere Yangın Kapısı dikkat edilmeli?;

ölçünlü ve sertifikasyonlara isabetli olarak üretilmiş yangın kapıları ortalama 70 kilo üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri marifet birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları ya da nitelikleri tefavüt gösterebilir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın merdivenleri gestaltlırken vâsiliği konutlarda 80cm, topluma yıldızlı bünyelarda 120cm, etkili katlı daire binalarında 90cm makroliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları çokliği 180cm’den az olmamalıdır.

Report this wiki page